Webdesign | IT-Coaching | Reparatie & Onderhoud

Webdesign op maat

ASP.NET Core MVC 2.0

Dynamisch

Full-Stack Development

SEO

Google Ads

Responsive

Mobielvriendelijk

Modern

Wij blazen leven in uw projecten!

Persoonlijke aanpak

Samen gaan we aan de slag om u een website te bezorgen met een professionele uitstraling. Of u nu een blog nodig hebt, een website voor uw zaak, of een volledig platform met talloze eigen functies, soberon.be kan u helpen!

Wij zijn immers niet zomaar webdesigners, maar full-stack developers. Dit wil zeggen dat wij voor u dingen kunnen maken die voor een 'gewone' webdesigner onmogelijk zouden zijn, zoals webshops, modules voor online afspraken... The sky is the limit!

Maak het onderscheid

Tegenwoordig zien te veel websites er hetzelfde uit. Onderzoek heeft uitgewezen dat surfers daarop afknappen en een bedrijf met een standaardlook als onbetrouwbaar zien.

Wij kunnen u helpen zich te onderscheiden van de concurrentie met een unieke, maar bruikbare look! Met uw input en onze ervaring verzorgen we een resultaat dat volledig bij u past.

Zo kunnen we bijvoorbeeld professionele foto's van uw zaak nemen voor gebruik op uw website en sociale media.

Wees actueel

Elke site die wij afleveren maakt gebruik van de recentste technologiëen, is mobielvriendelijk, dynamisch en geoptimaliseerd voor zoekmachines. Uw website wordt dus perfect weergegeven op eender welk aparaat, en u geniet van extra zichtbaarheid in zoekmachines.

...klinkt interessant? Laten we van start gaan!

IT-Coaching: Meer dan consultancy

Persoonlijke samenwerking

Online Adverteren

Social media

SEO

Automatisatie

1 op 1 of groepen

Facebook

Probleemoplossing

... maar wat is het dan wel?

Coaching in de digitale wereld

Laten we eerlijk zijn: De wereld verandert heel de tijd, en het is zeer moeilijk om én uw zaak te runnen, én mee te zijn met alle ontwikkelingen. Gelukkig voor u hoeft dit niet! Speciaal voor alle mensen die kraks zijn in hun vak, maar niet noodzakelijk kennis hebben van IT: IT-Coaching!

Wij kunnen zaken als online advertising, aanwezigheid op sociale media, vindbaarheid in google... regelen voor u. Zodat u tijd over houdt om te doen wat u écht wil doen.

Ziet u het toch zitten om deze dingen zelf te doen, maar hebt u geen idee hoe er aan te beginnen? Wij leiden u op, zodat u minimum een basiskennis van deze zaken hebt, en er in de toekomst zelf mee aan de slag kan. Give a man/woman a fish...

Persoonlijke aanpak

Opnieuw? Jazeker! Wij vertrekken vanuit een verkennend gesprek, zodat we te weten komen wat u al kan, en waar nog aan gewerkt kan worden. Zo weten we perfect wat we voor u kunnen betekenen. We voorzien u van advies om uw online aanwezigheid te verbeteren.

Vervolgens gaan we samen aan de slag met de onderwerpen die u wilt leren. In 1-op-1-sessies of in groep met uw werknemers. Heeft u tijdens de sessie of nadien bijomende vragen? Wij volgen het graag voor u op.

We kunnen zo diep gaan als u zelf wil. Is dit de eerste keer dat u een computer gebruikt? Geen probleem! Bent u een hobbyprogrammeur en bent u niet vies van wat HTML/Javascript? Ook prima!

Eerste hulp bij...

Waar kunnen we dan concreet mee helpen?

  • Facebook/Twitter/Instagram

  • Facebook Advertising

  • Google Ads (voorheen AdWords)

  • Google Analytics

  • SEO (Zoekmachineoptimalisatie)

  • Microsoft Office

  • Microsoft Windows

  • Linux

  • Adobe CC en eerder

  • En nog veel, veel meer...

...zin om er in te vliegen? Let's go!

Reparatie & Onderhoud software en hardware

Diagonose problemen

Optimalisatie

Back-Ups

Opruiming besturingssysteem

Herstelling software

Installatie netwerkapparatuur

Data recovery

Installatie onderdelen

't is kapot...

Geduld is een schone deugd, maar...

Kunt u de neiging om uw apparaat door het dichtstbijzijnde raam te keilen amper nog onderdrukken? Heeft u vrede genomen met het feit dat bepaalde functies gewoon niet werken? Zit u steeds minutenlang te wachten om een bestand te openen? Het hoeft niet zo te zijn!

Wij duiken voor u de logboeken binnen en analyseren het probleem. Vervolgens lossen we het voor u op.

Virussen of andere ongewenste software verwijderen doen wij in een handomdraai. Ook trage apparaten of crashes kunnen wij voor u oplossen, zodat uw systeem nog vele jaren mee kan.

Dataherstel

Vakantiefoto's kwijt? Of nog erger, afhankelijk van wie u het vraagt; uw boekhouding?

We kunnen u alvast aanraden uw toestel uit te schakelen en pas weer in te schakelen wanneer u hulp hebt ontvangen. Hoe minder u uw systeem gebruikt, hoe meer kans dat u uw bestanden nog terug ziet.

Wij kunnen in de meeste gevallen uw data terugbezorgen.

Tijd voor een upgrade?

Draait u nog vlotjes Windows 98? Of maakt uw computer bij het opstarten het geluid van een gekwelde Toyota Starlet? Misschien is het dan tijd voor een upgrade. Maar wat precies?

We bekijken samen met u de mogelijkheden. Upgrade naar een snellere harde schijf/SSD? Geen probleem! Een volledig nieuw systeem, maar wel met uw eigen bestanden en programma's? Prima!

Geheel volgens uw budget raden we u de beste opties aan. We nemen onze schroevendraaier mee en maken onze handen vuil, zodat u gerust kan zijn dat alles correct geïnstalleerd is.

...overtuigd? Contacteer ons vandaag nog!

Software op maat

Automatisatie

Java

C#

.NET Framework

Mobile apps

Batch

Focus op performantie

Usability

Mag het wat meer zijn?

Een tof idee? Wij gaan ermee aan de slag!

Wilt u graag een mobiele app? Of een bedrijfsproces automatiseren? In samenspraak met u gaan we aan de slag volgens het Agile-principe.

Dat wil zeggen dat u op gezette perioden en werkende demo van uw software kan zien, waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan, en ons continu feedback kan geven.

Altijd bruikbaar

Weinig dingen zijn zo vervelend als een perfect werkende applicatie die een handleiding van 120 pagina's nodig heeft, voor u ermee aan de slag kan. Wij focussen altijd op bruikbaarheid en performantie, zodat u het maximale uit onze software kan halen.

Altijd mee met de tijd

De wereld staat niet stil. Wij ook niet. Onze software maakt gebruik van de nieuwste technologieën, zoals Node.js, .NET Core, Angular 6 of Java 9. Bovendien kan u altijd op ons rekenen voor het onderhoud van uw applicatie.

...een goed idee? Neem contact met ons op!